Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\xampp\htdocs\naukamk\components\com_content\models\articles.php on line 495

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\xampp\htdocs\naukamk\modules\mod_sj_carousel\core\helper.php on line 127
Has no content to show!
Has no content to show!

Истражувачи

The National Committee for Scientific Research, which is in charge of the recruitment and evaluation of researchers, is divided into 47 sections (e.g. section 1 is mathematics; section 7 is…
Истражувачи

Најава - Наука МК

Error
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
 • Error loading component: com_content, 1
 • Error loading component: com_content, 1
 • Error loading component: com_content, 1
 • Error loading component: com_content, 1
 • Error loading component: com_users, 1
 • Error loading component: com_content, 1
 • Error loading component: com_content, 1
 • Error loading component: com_content, 1
 • Error loading component: com_content, 1
 • Error loading component: com_content, 1
 • Error loading component: com_content, 1
 • Error loading component: com_finder, 1

 ,,Каталогот на капитални книгоиздавачки проекти'' претставува резултат на цврстата определба и посветеност на Владата на Република Македонија за претставување на сето она што се создава во областа на книжевноста кај нас во изминатиов период. 

Овој информативен каталог на сите љубители на пишаниот збор ќе им овозможи увид во значајните проекти од областа на литературата, кои во изминатиов период ги реализираа Министерството за култура и Министерството за образование.

Каталогот може да се преземе на следниот линк.